Міністерство освіти і науки України та Кембридж

MoU with the Ministry

21 січня 2014 року заступник Міністра освіти і науки України Борис Жебровський підписав Меморандум про співпрацю Міністерства з видавництвом Кембриджського Університету (Cambridge University Press) та екзаменаційним департаментом Кембриджського Університету (Cambridge English Language Assessment), що підтримує освітню ініціативу Cambridge English Schools та започатковує співпрацю у подальших спільних ініціативах.

Детальніше...

Шановні колеги!

Звертаємо Вашу увагу, що в даний момент відбуваються зміни у мережі екзаменаційних центрів в Україні.
З січня 2014 року Британська Рада (British Council) скорочує кількіть екзаменаційних сесій та вже з 1 травня 2014 не адміструватиме екзамени Сambridge English.
Ми наполегливо процюємо задля того, щоб у кожного з Вас була можливість скласти екзамен Cambridge English у зручному для Вас місці, а тому розглядаємо можливості відкриття нових екзаменаційних центрів в Україні.Picture2

Детальніше...

Семінар Cambridge English "Boost Your Students' Motivation with Cambridge English:First for Schools"

20 грудня учасники програми Сambridge English Schools з 8 навчальних закладів Києва, а також представники Херсонського академічного ліцею відвідали семінар присвяченій підготовці до екзамену Cambridge English: First for Schools.
01

Детальніше...

Семінари Cambridge English у трьох містах України!

Щорічно у листопаді Cambridge English Language Assessment спільно з Cambridge University Press влаштовують методичні семінари для викладачів англійської мови у різних куточках України.Спільною темою цьогорічних заходів, які відбувались у трьох містах України: Сімферополі, Харкові та Вінниці,стала програма Сambridge English Schools, що започаткована двома освітніми департаментами Кембриджського університету, а також набула підтримки Міністерства освіти і науки України.

DSC 1322

Детальніше...

Спільнота Cambridge English Schools розширюється!

Кількість учасників програми Сambridge English Schools в Україні стрімко зростає. У листопаді меморандуми про співпрацю з освітніми департаментами Кембриджського університету підписали ще 8 навчальних закладів України.

 Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія №2 Вінницької міської ради

Детальніше...

cup          esol 1