Professional Development with Cambridge English


17, 18 та 19 листопада 2014 року запрошуємо вчителів та викладачів англійської мови на методичні семінари Cambridge English, що проходитимуть у Чернівцях, Ужгороді та Львові!

Організатори семінарів: Видавництво Кебриджського університету (Cambridge University Press), Екзаменаційний департамент Кембриджського університету (Cambridge English Language Assessment), компанія Лінгвіст.
Адреси та дати у містах:
Чернівці: Мармурова зала Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, вул. Коцюбинського 2, м. Чернівці
Ужгород: Актова зала Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, вул. Волошина, 35, Ужгород
Львів: Велика зала готелю «Жорж», площа Міцкевича, 1, Львів

чернівціужгородльвов

Детальніше...

Нові безкоштовні бібліотеки для регіонів та шкіл

В рамках проекту Cambridge English Schools, за співпраці з Міністерством освіти і науки України, Обласному інституту післядипломної педагогічної освіти міста Запоріжжя та Академії неперервної освіти міста Херсону було презентовано методичні посібники та навчальні курси від видавництва Кембриджського університету, а також методичні рекомендації з підготовки до екзаменів Cambridge English.

books

Детальніше...

Cambridge English Schools вітає нових учасників проекту

 На початку нового навчального року ми радо вітаємо нових учаcників проекту Cambridge English Schools:

 

IMG 20140827 131302

 

 

Детальніше...

Почесні таблички Cambridge English Schools прикрасили ще 2 школи Одеси та Харкова


Програма Сambridge English Schools, що була запроваджена ще у 2013 році, давно вийшла за межі столиці та налічує учасників з багатьох регіонів України.
Підводячи підсумки першого року програми, представники Сambridge English нагородили почесними табличками та сертифікатами Cambridge English Schools ще 2 школи, на цей раз ними стали Одеська приватна спеціалізована школа "Гармонія", а також Ліцей «Професіонал» міста Харкова.

DSC 0088

Детальніше...

Підведення підсумків першого року програми Cambridge English Schools!!!

15 травня у приміщенні Міністерства освіти і науки України відбулося підведення підсумків першого року програми Cambridge English Schools та оголошення результатів пілотного проекту з оцінювання рівня англійської мови у випускників Києва та Київської області, що є спільною ініціативою Сambridge English Language Assessment та Міністерства освіти і науки України. У заході взяли участь представники двох департаментів Кембриджського університету (Cambridge University Press та Cambridge English Language Assessment), заступник начальника Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти, представники шкіл-учасниць програми Cambridge English Schools та шкіл, які брали участь у проекті з тестування.

for webpage

Детальніше...

cup          esol 1