Щорічна методична конференція Cambridge English November Seminars 

Cambridge University Press, Cambridge English Language Assessment та офіційний представник видавництва Кембриджського університету компанія Лінгвіст запрошують вчителів англійської мови взяти участь в щорічній методичній конференції Cambridge English November Seminar!

banner

Детальніше...

Освітні семінари Сambridge English у Львові та Хмельницькому

Cambridge University Press, Cambridge English Language Assessment та офіційний представник видавництва Кембриджського університету компанія Лінгвіст запрошують вчителів англійської мови взяти участь в освітніх семінарах, що проходитимуть 19 листопада у Львові та 20 листопада у Хмельницькому!

learning english characters 07

Детальніше...

Seminar Cambridge English у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту, Черкаси

Cambridge University Press, Cambridge English Language Assessment та офіційний представник видавництва Кембриджського університету компанія Лінгвіст, спільно з Східноєвропейським університетом економіки і менеджменту запрошують викладачів англійської мови на методичний семінар Cambridge English у місті Черкаси.

BRANDFOLDERPNG

Детальніше...

Методичні семінари Cambridge English для вчителів
Back to school seminars

Організатори конференції: Cambridge University Press, Cambridge English Language Assessment та офіційний представник видавництва Кембриджського університету компанія Лінгвіст

backtoschool

Детальніше...

Новий екслюзивний семінар для Кембриджських шкіл

Шановні колеги!

Ми раді запросити вас на ексклюзивний семінар для учасників проекту Cambridge English Schools, який відбудеться 19 травня о 15:00 за адресою: м. Київ, вул. Миколи Закревського, 42 (Російсько-Українська Гуманітарна Гімназія).

Дарина Сіжук, консультант Cambridge English Language Assessment в Україні розповість про розвиток та оцінювання продуктивних навичок для підготовки до Cambridge Young Learners Tests.
Ганна Шовкалюк, консультант Cambridge University Press в Україні розповість про навчання граматики в середній та старшій школі з використанням нових підходів та ідей.

Cambridge-English-Seminar-in-Kyiv2016

Детальніше...

cup          esol 1