Звільнення від проходження Державної підсумкової атестації з англійської мови у 2015/2016 навчальному році

Відповідно до Наказу МОН № 94 від 08.02.16 року "Про затвердження орієнтовних вимог до проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти у 2015/2016 навчальному році"

 00029583 430x270

Детальніше...

Вітаємо Російсько-Українську Гуманітарну гімназію серед учасників програми Cambridge English Schools!

Ми раді повідомити, що ще більше шкіл цікавляться та приєднуються до проекту Cambridge English Schools в Україні.DSC 0047 1

Детальніше...

Новий вебінар від Cambridge University Press

19 січня 2016 року запрошуємо прослухати вебінар від автора нового курсу Cambridge English Empower на тему «Maintaining Motivation: Engaging learners through the course». 

Graig Thaine розповість, як найкраще залучити студентів до навчального процесу та надасть поради, як мотивувати учнів за допомогою сучасних навчальних матеріалів.

vebinar400





 

Щорічний осінній методичний тур
Cambridge English
Real-life teaching, learning and assessment

Cambridge University Press, Cambridge English Language Assessment та офіційний представник видавництва Кембриджського університету компанія Лінгвіст запрошують вас взяти участь у методичних семінарах для вчителів англійської мови у Полтаві, Запоріжжі, Тернополі та Львові.

november seminars2015.PNG

Детальніше...

Сambridge English проводить тестування Адміністрації Президента України

 

З 1 жовтня 2015 року володіння англійською мовою визначено обов’язковою вимогою при призначенні на керівні посади в Адміністрації Президента України . Про це повідомив заступник голови АП Дмитро Шимків на свої сторінці у Facebook.

 

 Papka 5

 

 

Детальніше...

cup          esol 1